avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca am ramas fara serviciu pot amana ratele de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca am ramas fara serviciu pot amana ratele de la credit?

am ramas fara serviciu dupa o perioada foarte buna si cu un salariu bun,am facut credit ca de aveam de unde plati ca majoritatea romanilor de altfel si acum nu am nici somaj.am un credit pt nevoi personale la BCR si am fost sa le spun daca gasim o varianta pana ma angajez ,inca nu mi a dat nici un raspuns dar ma suna zilnic firme de recuperare si nu am de unde plati. ce risc ? ce se poate intampla?
mentionez ca am platit 5 ani am facut refinantare pe inca zece in 2012
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
ContSters313377, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:51, 27 Martie 2014
Buna ziua,

Puteti fi executat silit pentru sumele pe care le datorati. Adica: sa vi se popreasca conturile si salariul (cand veti avea) si sa vi se vanda bunurile. Incercati sa faceti un angajament de plata daca vreti sa evitati asta.

Succes,
pai eu nu am garantat cu nimic in afara de adeverinta de salariu
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
ContSters313377, utilizator
In realitate cf codului civil, ati garantat, banca avand un drept de gaj general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de la kruk oliver12 oliver12 Buna, am avut un credit de nevoi personale luat de la BRD din 2006 in valoare de 10.000 euro, avand o rata de 600 ron/luna. Co-platitor fiind mama mea. Mai ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati banca margareta_71 margareta_71 Buna ziua, Am avut doua credite la banca, credite de nevoi personale cu ipoteca pe un apartament si celelalt pe un teren extravilan. Creditul cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sfr sfr As dori o informatie despre cum se procedeaza in urmatoarea situatie: sunt codebitor la un credit pentru nevoi personale contractat de sotia mea. La randul meu ... (vezi toată discuția)