avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare pomi craciun in SUMAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare pomi craciun in SUMAL

Buna ziua, am cateva facturi si avize cu pomi de craciun care trebuie inregistrate in SUMAL, dar nu stiu cum se face, am inteles ca se inregistreaza doar avizele la rubrica de justificari, dar acolo sunt trei optiuni - anulat, distrus sau pierdut, cum se inregistreaza aceste avize ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Raportare pomi de craciun in sumal zia75 zia75 Se face import de pomi de craciun din Ungaria.In SUMAL la NIR-uri se inregistreaza documentul de provenienta,adica factura.Pomii de craciun se vand la bucata ... (vezi toată discuția)
In sumal se inregistreaza sipca lemn rezultata din productie proprie? szani szani Buna ziua As vrea sa stiu daca se inregistreaza in SUMAL sipca si rumegusul rezultat din productie proprie profil atelier de prelucrearea lemnului ... (vezi toată discuția)
Transport pomi de craciun 2014 haicansorina haicansorina Buna ziua Cum se transporta in anul 2014 pomii de craciun? pe baza la ce documente si daca necesita crotaliu aplicat sau numai marca dreptunghiulara ? cf HG ... (vezi toată discuția)