avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Transport pomi de craciun 2014
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Transport pomi de craciun 2014

Buna ziua
Cum se transporta in anul 2014 pomii de craciun? pe baza la ce documente si daca necesita crotaliu aplicat sau numai marca dreptunghiulara ?
cf HG 470/.4.06.2014 art.5 alin 1 - prevederile sistemului "due diligence" NU se aplica arborilor , arbustilor ornamentali, pomilor de craciun, rachitei, puietilor forestieri.
HG. 787/ 2014 modifica legea mai sus art5 alin 2 transportul pomolor de craciun recoltati pe teritoriul national se face pe baza avivelor de insotire primare care se introduc in SUMAL , deci fac parte din categ. masei lemnoase

MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Vanzarea de arbusti ornamentali si a arborilor ornamentali miklos_elena miklos_elena Buna ziua, vanzarea de material saditor -ca arbusti ornamentali si arbori ornamentali intra sub incidenta masei lemnoase ? pentru aplicarea taxarii ... (vezi toată discuția)
Mai platesc la fondul pentru mediu? ade31 ade31 Buna ziua, Firma noastra cumpara bustean si il prelucreaza in cherestea.Pana acum am calculat 2% din valoarea busteanului si am declarat si platit la AFM. ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa achizitie lemn pentru constructii gabihob gabihob In cadrul firmei s-a achizitionat scandura pentru construirea unui mobilier in hala de productie. Vreau sa stiu care este regimul TVA la cumpararea acestui ... (vezi toată discuția)