avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma SRL-D

Buna ziua!

Am o intrebare ... am cautat pe internet detalii, dar nu am gasit prea multe. La o firma SRL debutant, cu 3% impozitul ... cum se platesc taxele? Cum si cand se platesc cei 3% si la finalul anului cat trebuie sa platesc?

Multumesc anticipat, astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:37, 27 Martie 2014
Impozitul se achita pana in data de 25 a lunii urmatoare incheierii fiecarui trimestru (maxim 25 ianuarie, 25 aprilie, 25 iulie si 25 octombrie). Plata se face cu numerar sau ordin de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate infiintata in 2019 leo92 leo92 O societate infiintata in 2019 si care nu are inca activitate economica propriu-zisa, ce declaratii trebuie sa depuna? Este neplatitoare de tva (vezi toată discuția)
Srl-d recent - pasi urmatori: conturi, in/out, contracte de munca, impozite condra15 condra15 Buna seara, Am mai multe intrebari. Am cautat prin forumuri dar sunt raspunsuri atat de diferite incat as vrea sa ma lamuresc o data si pentru ... (vezi toată discuția)
Ce impozite si taxe trebuie sa platesc marius_wiz marius_wiz ce impozite si taxe trebuie sa platesc daca am cumparat in 10 ianuarie 2010 unitati de fond la BT maxim sa zicem in valoare de 1000 RON si maine vreu sa le vad ... (vezi toată discuția)