avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Probleme de incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Probleme de incompatibilitate functionar public

Am fost membru al Cons. director al unui GAL si sunt functionar public de executie la o primarie .
Am demisionat din functia de membru Cons Director GAL , pot sa pariticip in Comisia de licitatie si in echipa de implementare(coordonator echipa de implementare) a unui proiect depus de primaria la care lucrez pentru obtinerea finantarii cand eram membru al Cons Director al GAL proiect care a obtinut finantare dupa ce am demisionat sau este incompatibilitate sau conflict de interese .

Alte discuții în legătură

Functionarul public si fondurile europene dalina82 dalina82 Daca sunt functionar public (primarie) pot fi angajata pe un proiect european POSDRU, cu contract, norma fiind de 2-3 ore pe zi? Mentionez ca atributiile ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate vasea_13 vasea_13 Vreau sa stiu daca exista vreo situatie de incompatibilitate atunci cand 2 soti ocupa in aceeasi comuna functiile de primar si director de scoala (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau nu? mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 legea nr. 161/2003 \" ART. 94 (1) Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică decât cea în care a fost numit, ... (vezi toată discuția)