As dori sa stiu daca depunerea cererii de rezervare a denumirii unei asociatii trebuie facuta intr-un anumit interval de la plata taxei la trezorerie.
Am achitat cei 36 de lei vineri (28 martie), cu intentia de a depune cererea astazi (luni, 31 martie), insa nu am ajuns la Min. Justitiei si as vrea sa stiu daca este in regula sa depun cererea maine sau chiar poimaine avand in vedere ca vor fi trecut mai multe zile de la plata taxei.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Dovada rezervarii denumirii are o valabilitate de 3 luni de la data emiterii acesteia. Asadar, puteti depune cererea de rezervarea fara nicio problema.
In principiu poate fi oricat de veche taxa daca e in cuantumul cerut de lege la data depunerii cererii, ca statul nu poate fi decat fericit si recunoscutor pentru aceasta creditare fara dobanda, ca in esenta asta inseamna sa platesti niste servicii cu timp mai mult inainte de a iti fi prestate.... Sigura discutie este daca o taxa platita acum ar fi suficienta de exemplu anul viitor la o cerere de rezervare de denumire in caz ca s-a majorat intre timp cuantumul acelei taxe....
Dovada rezervarii denumirii are o valabilitate de 3 luni de la data emiterii acesteia. Asadar, puteti depune cererea de rezervarea fara nicio problema.
Gresit! Valabilitatea disponibilitatii denumirii este de 6 luni de la data emiterii, cu drept de prelungire pentru inca 3 luni, in care caz se mai achita 18 lei.
Multumesc pentru raspunsuri. Eram la curent cu valabilitatea rezervarii in sine, cea de 6 luni, ceea ce nu stiam era daca pot depune cererea la mai mult de o zi de la plata taxei la trezorerie. Acum m-am lamurit.