avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Hotararea pronuntata in urma solutionarii contestatiei ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Hotararea pronuntata in urma solutionarii contestatiei la tabelul preliminar de creante

Termenul pentru calea de atac impotriva hotararii pronuntata de tribunal in urma solutionarii contestatiei la tabelul preliminar de creante curge de la data comunicarii hotararii partii sau de la data publicarii hotararii in BPI?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:47, 1 Aprilie 2014
ART. 7
(9) Publicarea actelor de procedură sau, după caz, a hotărârilor judecătoreşti în Buletinul procedurilor de insolvenţă înlocuieşte, de la data publicării acestora, citarea, convocarea şi notificarea actelor de procedură efectuate individual faţă de participanţii la proces, acestea fiind prezumate a fi îndeplinite la data publicării.

ART. 73
(1) Debitorul, creditorii şi orice altă parte interesată vor putea să formuleze contestaţii cu privire la creanţele şi drepturile de preferinţă trecute de administratorul judiciar/lichidator în tabelul preliminar de creanţe.
(2) Contestaţiile trebuie depuse la tribunal în termen de 5 zile de la publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă a tabelului preliminar, atât în procedura generală, cât şi în procedura simplificată.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen limita pentru a depune contestatie la tabelul preliminar al creantelor irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este termenul limita pentru a depune contestatie la tabelul preliminar al creantelor. Spre exemplu, daca am ... (vezi toată discuția)
Contestatie tabel preliminar de creante Novaku Novaku Am formulat o contestatie la tabel deoarece administratorul judiciar nu mi-a admis creanta. As dori sa stiu daca hotararea pronuntata de catre instanta in urma ... (vezi toată discuția)
Ce face angajatul cand firma intra in insolventa simonamuresan simonamuresan Buna ziua, am o întrebare legata de problema pe care o am ca angajat a unei firme, care a intrat de circa 3 săptămâni in insolventa si am întrebat mai ... (vezi toată discuția)