legalmgm 
	    	Utilizator

legalmgm 
	    	Utilizator	    

legalmgm, utilizator
 legalmgm, utilizator 	
			~ final discuție ~
 ovidiumazilu	                   

buna 
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie :
- angajat al firmei cumpara dintr-un magazin duty-free din aeroport / Londra un telefon mobil cu cardul ... (vezi toată discuția)
	                    ovidiumazilu	                   

buna 
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie :
- angajat al firmei cumpara dintr-un magazin duty-free din aeroport / Londra un telefon mobil cu cardul ... (vezi toată discuția)

manug	                   

Buna ziua.Sunt producator apicol si intentionez sa-mi deschid un magazin cu produse apicole (productie proprie si cumpararea de la alti producatori si ... (vezi toată discuția)
	                    manug	                   

Buna ziua.Sunt producator apicol si intentionez sa-mi deschid un magazin cu produse apicole (productie proprie si cumpararea de la alti producatori si ... (vezi toată discuția)

ady1313	                   

In cazul in care termin cursurile de SSM(cursul de 80 ore--cu studii tehnice superioare) si am o firma infiintata in 2003(platitoare de tva).Care sunt ... (vezi toată discuția)
	                    ady1313	                   

In cazul in care termin cursurile de SSM(cursul de 80 ore--cu studii tehnice superioare) si am o firma infiintata in 2003(platitoare de tva).Care sunt ... (vezi toată discuția)