avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie, alte documente pentru vanzare ceai in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie, alte documente pentru vanzare ceai in magazin online

Buna ziua,

Doresc sa vand ceaiuri prin intermediul unui magazin online. Ca proces, doresc sa achizitionez prin intermediul distribuitorilor din Romania cantitati de ceai pe care sa le pot comercializa in alte ambalaje, personalizate si etichetate corespunzator, prin intermediul unui magazin online.

Cu ajutorul acestui forum am idetificat codurile CAEN de care am nevoie:
4617 - Intermedieri in comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun (pentru distributia en gros)
si
4729 Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate
- pentru ca la acest cod este specificat si vanzarea cu amanuntul de alte produse alimentare n.c.a. (adica neclasificate in alta parte)

Eventual pentru siguranta
4776 - Comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor; comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea, in magazine specializate
si de ce nu
4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun


Doresc sa stiu, dupa realizarea firmei, de ce alte tipuri de autorizatii am nevoie, avand in vedere ca nu va exista un magazin fizic, nu va exista preparare sau servire, ci doar preluarea unor produse aimentare de origine vegetala si comercializarea acestora mai departe.

Multumesc frumos :)
Cel mai recent răspuns: barbarosza , utilizator 21:21, 6 Aprilie 2014
Intra pe www.smartapp.ro, mergi acolo la pasul3, si undeva pe la mijloc este o sectiune in care poti cauta un cod CAEN fie dupa numar, fie dupa caractere. Si vezi ca trebuie sa existe ceva legat de online, internet, sau casa de comenzi. Vei avea nevoie de asa ceva pentru vanzari online. Tot pe acel site iti poti face actele pentru firma.

Trebuie sa pastrezi certificatele de conformitate primite de la furnizori, pentru a le oferi mai departe cumparatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice, fructe si legume online, printr-un website. Am coduri caen: 4791 - Comerţ cu amănuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse finite - caen potrivit...? romila celina romila celina Incurajata de raspunsurile pe care le-am primit pana acum,revin cu cateva intrebari depre I.i. .Ca obiect principal de activitate am ales1413 ( cod CAEN) ... (vezi toată discuția)