avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate

Hristos a Inviat ! Sotul meu ar vrea sa faca un test de paternitate si as vrea sa stiu cum se procedeaza vis a vis de instanta judecatoreasca.Trebuie sa intenteze un proces, o cerere sau cum?...As avea tare nevoie de raspunsul dumneavoastra. Tin sa adaug ca copilul inca nu a implinit 3 ani si am citit legea care permite acest test .Va multumesc
testul se poate face si fara sa apelati la instanta.Depinde ce doriti sa obtineti prin actiunea dumneavoastra..;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie disperata, rog ajutor... NCarmen NCarmen Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. E o situatie incalcita si disperata.\\\\\\\"Povestea\\\\\\\" suna cam asa: Sotul meu are o relatie cu o alta ... (vezi toată discuția)
Test paternitate dupa ce s-a stabilit in instanta paternitatea ContSters104330 ContSters104330 Buna tuturor, Acum cativa ani ,mai precis 11 ,actualul meu sot a avut o legatura cu cineva care dupa foarte mult timp de la ruperea acestei relatii l-a ... (vezi toată discuția)
Contestarea paternitatii mohamedvarde mohamedvarde Buna ziua! Am o problema si va rog sa ma ajutati. Am un copil dintr-o relatie cu o prietena. Acest copil care poarta numele meu este nascut dupa ce mama lui a ... (vezi toată discuția)