avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara - tractor
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara - tractor

In cazul unei intreprinderi individuale, la achizitia unui tractor nou din Bulgaria ce declaratii trebuiesc depuse (D300, D301 si D390?) iar la decont de tva ce pozitie se completeaza?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2014
robertdrilea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 19:31, 4 Aprilie 2014
Statutul II ? Platitor de tva normal sau doar are un cod de tva?
Difera mult..
II tva lunar intracomunitar
daca partenerul are cod valid vies
D 390
d 300 randul cu achizitii intrac de bunuri si suma se preia in randul urmator. Se face taxare inversa si se trece val tva ului in coloana urmatoare
daca nu e trebuie sa colectati tva si sa l virati la stat ( sau ii cedreti un cod valid de tva ca sa faceti taxare inversa)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura fara tva ue dragalina2006 dragalina2006 buna ziua am o firma care efectueaza transport intracomunitar. soferul a cumparat in luna septembrie piese de schimb din Germania. factura a fost fara tva. ... (vezi toată discuția)
Taxa este datorată de către cumpărător sacko sacko Bună ziua, Am primit o factură de la o firma din Bulgaria reprezentand Ferryboat, valoare TVA este zero. Firma are cod valid de inregistrare TVA, am ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii - d300 mirelanicola.72 mirelanicola.72 va supun atentiei si va solocit ajutorul pentru urmatoarea situatie: o SC din Romania platitoare de TVA, beneficiaza de servicii efectuate de o SC din ... (vezi toată discuția)