Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executor judecatoresc

Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie cum se formuleaza o plangere, notificare (nici nu stiu cum ii spune), catre un executor judecatoresc pentru evacuarea dintr-un imobil a unei persoane rau platnice la rata in ceea ce priveste un contract de vanzare-cumparare cu regim de chirie pana la plata totala a sumei. Respectivul nu a platit nici o rata din momentul in care a intrat in imobil (15 luni - rata de 100 euro), si am fost indrumat sa contactez un executor judecatoresc pentru a-l evacua din imobil. Deci, daca s-ar putea cateva sfaturi si un model de plangere, notificare sau cum ii spune, catre executorul judecatoresc. Va multumesc!
Daca va prezentati la executor, va pune el l dispozitie 'modelul" la care va referiti.
Notificarea nu necesita , neaparat , implicatia executorului judecatoresc .Proprietarul poate notifica acest chirias rau platinic , pentru a-i pune in vedere ca va opera rezilierea contractului , pt neexecutare culpabila a obligatiei contractuale , cu obligatia aferenta de a achita chiria restanta , cu daune interese moratorii (pt intarziere.)
[ link extern ]
Cerere de chemare in judecata

Un model , care totusi trebuie adaptat la realitatile de fapt concrete.Sper insa sa va lamureasca cu privire la unele aspecte.

[ link extern ]

notificare.

Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chirias ncpc tnt tnt Buna ziua, As dori va rog sa ma ajutati cu pasi de urmat pentru evacuarea chiriasului rau platnic (persoana fizica) din imobil. Acum 2 luni de zile am ... (vezi toată discuția)
Este valabil in fata instantei contractul, daca chiriasul nu-l respecta? robby robby Am dat un apartament cu chirie, dar am facut doar un contract de mana intre noi, fara martori. Problema este ca intarzie mereu cu plata chirie iar acum sunt ... (vezi toată discuția)
Cerere de evacuare fara a solicita plata chiriei otilia13 otilia13 Buna ziua! Printr-o cerere in instanta solicit constatarea rezilierii unui contract in urma unei notificari facute paratului precum si evacuarea din spatiu ... (vezi toată discuția)