avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Factura de servicii pentru repararea unui modul ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Factura de servicii pentru repararea unui modul electronic

Buna ziua,

Am trimis un modul electronic la reparat in Olanda. Mi-a venit factura de servicii pentru reaparatia modulului. Cum procedez? Declar sau nu in D390? Este taxare inversa?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 12:52, 11 Aprilie 2014
Da, daca se respecta toate conditiile ( parteneri in Vies )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie marfa din import alinafay_bv alinafay_bv Buna ziua, s-a participat la o expozitie in Italia , de unde s-a achizitionat de la alti participanti cu factura marfa. Am si factura de la un partener din ... (vezi toată discuția)
Factura fara tva ue dragalina2006 dragalina2006 buna ziua am o firma care efectueaza transport intracomunitar. soferul a cumparat in luna septembrie piese de schimb din Germania. factura a fost fara tva. ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii - d300 mirelanicola.72 mirelanicola.72 va supun atentiei si va solocit ajutorul pentru urmatoarea situatie: o SC din Romania platitoare de TVA, beneficiaza de servicii efectuate de o SC din ... (vezi toată discuția)