avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract arendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract arendare

Buna ziua!
Doresc sa imi deschid o afacere in agricultura, mai exact vreau sa cultiv niste pamant luat in arenda. Probleme este ca in comuna unde vreau sa cultiv mai bine de jumatate de pamantul disponibila e deja cultivata de un arendas. Pentru a-mi extinde cultura as dori sa iau in arenda pamantul cultivat de celalalt arendas, nu tot ci doar un sfert. Am discutat deja cu proprietari pamantului pe care as dori sa il iau in arenda iar acestea sunt deacord cu propunerile facute de mine. Numai ca exista o singura problema : cum as putea rezilia contractul pe care respectivele persoane il au cu arendasul daca aceste sunt mai multumiti de noile conditii pe care le voi oferi eu daca le voi lua pamantul in arenda. As avea nevoie de niste indicatii sau sfaturi pentru a putea rezilia contractul de arendare, dar totul sa fie posibil pe cale legala.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Contract de arendare teren jetli jetli Bună ziua! Am o problemă la care nu găsesc o soluţie. La noi în sat este o persoană care de mulţi ani deţine în arendă pământurile bătrânilor ... (vezi toată discuția)
Contract arenda pamant agricol IIvan IIvan Buna ziua, am dat in arenda (acuma 3 ani circa) un pamant agricol. Contractul nu l-am putut sail semnez eu (locuiesc in strainatate), asa ca la semnat un ... (vezi toată discuția)
Pamant dat in arenda ilierodica ilierodica Buna ziua Doresc sa ma ajutati intr-o problema,si un sfat daca puteti. Am niste pamant la tara si doresc sa-l dau in arenda pe 2 ani.Pot sa-l vand in acest ... (vezi toată discuția)