avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ridicare colet vama din alta localitate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ridicare colet vama din alta localitate

Ce lege specifica, ca poti ridica un colet din vama doar daca ai CI / viza de flotant din orasul respectiv?
Cu CI de Bucuresti nu mi-au dat un colet din Sibiu. Avizul era pe numele meu, la o adresa din Sibiu la care stau cand vin in Romania. CI are o adresa de Bucuresti. Se pot ridica aceste colete cu pasaportul? In ce conditii. Daca puteti sa-mi dati un articol de lege.
Cel mai recent răspuns: Catrinela , utilizator 18:19, 10 Aprilie 2014
Se pare ca va certati singur :))) si am terminat discutia cu domnia voastra!

@all pentru cei interesati:
Din fericire, am ridicat pachetul cu pasaportul, dupa ce s-au convins cei de la Oficiul Postal ca nu cunosc legile in vigoare. Le-a fost ''simplu'' abia dupa ce au citit legea si cand m-am prezentat cu un avocat. Am dat o decalaratie de mana asa cum specifica legea cu domiciliul legal din CI si cum am primit un colet vamal la alta dresa, cea care era trecuta la destinatar. In plus au sunat la numarl de telefon de pe colet si le-am raspuns chiar eu. Exact cum zice legea, s-au folosit de elemente de identificare ca sa verifice destinatarul.
Sfatul meu este sa va luati si acest exemplu in calcul, nu dupa cum interpreteaza unul si altul legea, in ultima instanta, discutati cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Legea si posta Samio Samio Buna ziua. Exista vreo lege care sustine ca daca primesti un pachet din strainatate cei de la posta au permisiunea de a desface pachetul ca sa vada ce contine? (vezi toată discuția)
Calitate procesuala activa elenish elenish Eu si sotul meu figuram pe un contract de credit, sotul titular , iar eu codebitor. Avand in vedere ca eu si sotul meu suntem din aceeasi familie si suntem o ... (vezi toată discuția)