avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Termen prescriere restituire 0,85% FNUASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Termen prescriere restituire 0,85% FNUASS

Dupa depunerea cererii de restituire a sumelor de la FNUASS si comunicarea celor de la Casa de Sanatate despre existenta unor erori in dosar, datorita carora nu se pot vira sumele respective, care este termenul maxim in care pot remedia problemele inainte ca cei de la Casa de Sanatate sa considere ca sumele s-au prescris si sa nu mai imi vireze sumele?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:43, 7 Aprilie 2014
ce ma fac daca cei de la casa de sanatate spun ca termenul de prescriptie e de 3 ani...? fara sa-mi dea o baza legala....
Dar de ce considerati ca va dura atat de mult corectarea erorilor pentru care nu vi s-au virat banii?
Am avut cazuri de solicitari de restituire rezolvate destul de rapid dupa depunerea certificatelor corectate (initial completate eronat de medicii prescriptori).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile de circulatie silvia159 silvia159 Intrebare despre amenzile poliţiştilor. Locale, rutiere Sunt diferenţe între ele ? Amenzile de circulatie si cele rutiere în ce condiţii se prescriu. ... (vezi toată discuția)
Prescriere creante fiscale Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, Cum este cu termenul de prescriptie a creantelor fiscale? Daca am solicitat compensare dintr-o suma achitata in plus, dar nu s-a compensat in ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie anaf herminast herminast Ce este de facut cu o datorie la organul fiscal, ramasita de impozit pe venit sau ceva de genul, care se regasesc in contul unui contribuabil, pentru care nu a ... (vezi toată discuția)