Vlajoaga Robert PFA 
	    	Contabil

Vlajoaga Robert PFA 
	    	Contabil	    

carpro 
	    	Utilizator

carpro 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 d3rb3d3u	                   

Am niste nelamuriri legate de PFA. De exemplu, mi-am cumparat apartament si platesc o rata lunara la el. Activitatea PFA-ului se desfasoara in acest ... (vezi toată discuția)
	                    d3rb3d3u	                   

Am niste nelamuriri legate de PFA. De exemplu, mi-am cumparat apartament si platesc o rata lunara la el. Activitatea PFA-ului se desfasoara in acest ... (vezi toată discuția)

madriann	                   

Am citit destule topicuri pe aceasta tema, multe informatii imprastiate pe diverse posturi, mai mult m-am zapacit decat clarificat. As incerca sa formulez ... (vezi toată discuția)
	                    madriann	                   

Am citit destule topicuri pe aceasta tema, multe informatii imprastiate pe diverse posturi, mai mult m-am zapacit decat clarificat. As incerca sa formulez ... (vezi toată discuția)

ili47	                   

Care este mai avantajos din punct de vedere a cheltuielilor ? 
Pot sa desfasor activitatea in ambele cazuri ,cu un singur angajat .
mersi
 (vezi toată discuția)
	                    ili47	                   

Care este mai avantajos din punct de vedere a cheltuielilor ? 
Pot sa desfasor activitatea in ambele cazuri ,cu un singur angajat .
mersi
 (vezi toată discuția)