avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de X, pentru creditoarea si privind pe debitoarea ME. Încuviinţează executarea silită in toate modalitatile prevazute de lege, până la concurenţa sumei de 29.189,66 lei, datorată în temeiul titlului executoriu reprezentat de contractul de credit ..., la care se adaugă cheltuielile de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Prezenta încheiere poartă următoarea formulă executorie: ,,Noi, Preşedintele României, Dăm împuternicire şi ordonăm executorilor judecătoreşti să pună în executare titlul: contractul de credit nr..., pentru care s-a pronunţat prezenta încheiere de încuviinţare a executării silite. Ordonăm agenţilor forţei publice să sprijine îndeplinirea promptă şi efectivă a tuturor actelor de executare silită, iar procurorilor să stăruie pentru ducerea la îndeplinire a titlului executoriu, în condiţiile legii.’’ Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi,
Document: Încheiere finală (dezinvestire) .02.2014
Mentionez faptul caAcest credit aFost facut in 2007 si rifinanziat in 2010 cand eram casatorita.Sunt div. Dupa 3 luni...Am 2 copii in crestere si educare...locuiesc in Italia...In Romania am inca un Contract de inchiriere pt. Un apartament ANL pana in 2015...Cu mobila inautru
Ce imi pot lua?.. in Italia sunt in somaj si nu am bunuri.... ce se poate intampla???

ultima data editat de urziceanca pe data de Vineri, 4 Aprilie 2014, 12:45

Alte discuții în legătură

Executare silita Micmlp Micmlp Esecutare silita Admite cererea de esecutare silita Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de X, pentru creditoarea B si privind pe debitoarea Y. ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna 'dezinvestire'? laau laau Ce inseamna formularea: \\"Încheiere finală (dezinvestire)\\" in cadrul unei solutii de incuvintare executare silita? Tip solutie: Admite cererea Solutia ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna aceasta solutie a instantei? Egnar Egnar Am un contract de inchiriere incheiat la circa financiara pe 6 ani, intre mine si propietarul care intre timp a vandut casa dupa 9 luni .Noul propietar ma ... (vezi toată discuția)