avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna aceasta solutie a instantei?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna aceasta solutie a instantei?

Am un contract de inchiriere incheiat la circa financiara pe 6 ani, intre mine si propietarul care intre timp a vandut casa dupa 9 luni .Noul propietar ma dat in judecata pe mine chirias fara sa primesc citatie prin anunt public.Rezultatul este acesta .......Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea de încuviinţare a executării silite formulată de creditorii B şi B A, prin Biroul Executorilor Judecătoreşti Asociaţi L şi J, împotriva debitorului A. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contractul de închiriere pentru suprafeţe cu destinaţie de locuinţă înregistrat la Administraţia Finanţelor Publice Sector ... sub nr. 10637 din 10.05.2012, încheiat între C şi A, pentru recuperarea sumei de 350 lei şi a cheltuielilor de executare, prin toate formele de executare prevăzute de lege. Autorizează pe creditorii B şiA să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu reprezentat de contractul de închiriere pentru suprafeţe cu destinaţie de locuinţă înregistrat la Administraţia Finanţelor Publice Sector ... sub nr. 1067din 10.05.2012, încheiat între V şi A...Respinge ca neîntemeiată cererea de încuviinţare a executării silite îndreptată împotriva numitei L. Respinge ca neîntemeiată cererea de încuviinţare a executării silite pentru recuperarea cheltuielilor de întreţinere. Fără cale de atac în ceea ce priveşte soluţia de încuviinţare a executării silite. Cu apel care se depune la Judecătoria sector 5...Bucureşti în 5 zile de la comunicare în ceea ce priveşte soluţiile de respingere a cererii de încuviinţare a executării silite. Pronunţată în şedinţă publică, azi,
Document: Încheiere finală (dezinvestire) ......Mentionez ca am un contract eu chirias incheiat la circa financiara pe 6 ani cu fostul propietar ,contract neresectat de acesta ....Ce inseamna aceasta rezolutie si ce anume pot face.Multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 Mai 2014
Egnar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 17:09, 1 Mai 2014
Proprietarul a pus in executare contractul de inchiriere pt. neplata chiriei si i s-a admis cererea de incuviintare a executarii silite impotriva A, a fost respinsa cererea de incuviintare executare silita pt. cheltuielile de intretinere, precum si si cererea indreptata impotriva numitei L.
Cererea de incuviintare executare silita se judeca fara citare, in camera de consiliu, ca atare de aceea nu ati fost citat.
Aveti posibilitatea sa formulati contestatie la executare silita.
Ar trebui sa mergeti cu contractul de inchiriere la un avocat pt. a primi lamuririle necesare, intrucat solutia de mai sus face referiri la mai multe parti si pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investirea cu formula executorie a unui contract de inchiriere sub semnatura privata, inregistrat la fisc madoiclimber madoiclimber Poate fi investit cu formula executorie un contract de inchiriere sub semnatura privata, si inregistrat la administratia financiara? Care este procedura in ... (vezi toată discuția)
Contract comodat vs. contract inchiriere apartament magic9pm magic9pm Am avut experiente neplacute cu chiriasii in trecut ( cu contract de inchiriere la fisc)......dupa ultimii am platit datorii de 3100 RON . Acum , un coleg ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere - titlu executoriu virgo19 virgo19 Buna ziua, Am citit undeva ca, conform NCPC, contractul de inchiriere inregistrat la anaf constituie titlu executoriu. Vreau sa stiu daca este adevarat. Am ... (vezi toată discuția)