avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirie

Locuiesc intrun bloc de 4 etaje! Eu sunt la etajul 4 iar sub mine mai exact la etajul 3,tot timpu odata la 6 luni sau max 8 se schimba chiriasi! Enervant ii ca ba vine sa imi zica ca sa numai imi intind rufele ,ba sa numai ascult muzica desi nu ii ora de liniste,ba alti au fost si au venit sa zica ca parinti mei merg prea apasat prin casa si se aude la ei! Intrebare ii urmatoarea....normal propietarul nu ar trebui sa ofere un numar de telefon la locatari ca in caz de probleme sa avem unde sa il gasim? Administratorul nu are ....o vecina are dar spune ca nu il ofera! Eu ce pot sa fac in cazul accesta? Sa suport in continuare gainariile astea si tampenile astea obosite de la fel si fel de chiriasi...!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:19, 5 Aprilie 2014
Fiecare asociatie de proprietai se oranizeaza dupa cum considera de cuviinta reprezentantii sai
In majoritatea asociatiilor de proprietari,la mutarea in imobil,se solicita pe langa documentele care atesta calitatea de proprietar asupra apartamentului si date de contact-ca masura de siguranta pentru situatii speciale-inundatii,etc
Pai si eu mai exact ce pot face? Sa ma supun ca un sclav la toti care vin in apartamentul ala si stau cateva luni? Si nimeni nu are numaru de la propietar!
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa se implice concret in contactarea proprietarului apartamentului
Plus ca de exemplu persoana care sta acum sub mine are si un copil mic de cateva luni! Si mi-au zis sa le zic la parinti mei ca le aude pasi prin casa! Eu acum ar trebui sa zic si eu ca ma deranjeza copilu ca plange exact in camera unde stau eu cu prietena mea! Si ce facem?
Mergeti la chiriasi si ii intrebati daca au contractul inregistrat la Administratia Financiara, sau stau ilegal acolo, sa vedeti daca mai vin la usa dumneavoastra, dar trebuie sa respectati si dumneavoastra orele de liniste si sa nu ii deranjati.

Alte discuții în legătură

Vreau ca asociatia(de locatari) sa-si faca corect treaba!ajutati-ma! noaghium noaghium Acest site e de mare ajutor,mai ales ptr. oameni comuni,ca si mine.Eu am o mare problema cu asociatia si datorita sfatului unui domn avocat,am obtinut o copie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul, administratora si presedinta betty1 betty1 Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament de 2 camere,situat la ultimul etaj 8/8 si am cateva probleme cu Administratora si Presedinta Asocietiei de ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata vecin pentru calomnie? corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu buna seara. am si eu o problema. am un vecin mai \"comunist\" de genul care traieste doar din spionajul vecinilor, fost securist cu siguranta. dar fiind mai in ... (vezi toată discuția)