avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirie

Locuiesc intrun bloc de 4 etaje! Eu sunt la etajul 4 iar sub mine mai exact la etajul 3,tot timpu odata la 6 luni sau max 8 se schimba chiriasi! Enervant ii ca ba vine sa imi zica ca sa numai imi intind rufele ,ba sa numai ascult muzica desi nu ii ora de liniste,ba alti au fost si au venit sa zica ca parinti mei merg prea apasat prin casa si se aude la ei! Intrebare ii urmatoarea....normal propietarul nu ar trebui sa ofere un numar de telefon la locatari ca in caz de probleme sa avem unde sa il gasim? Administratorul nu are ....o vecina are dar spune ca nu il ofera! Eu ce pot sa fac in cazul accesta? Sa suport in continuare gainariile astea si tampenile astea obosite de la fel si fel de chiriasi...!
Cel mai recent răspuns: Carinna33 , utilizator 20:59, 30 Ianuarie 2025
Nu,deranjez cu nimic! Eu sunt cadru militar si sunt mai mult la lucru! Doar la parinti mei vin si le zice fel si fel de chesti! Eu vreau sa discut cu propietaru sa ii explic de contract daca are sau nu si daca nu sa stiu unde mai exact se face o reclamatie sa verifice daca are sau nu contract? Multumesc pentru raspuns!
Puteti sesiza oficial politia responsabila,care in temeiul L nr 61/1991 are competenta sa verifice statutul si legalitatea domicilierii in imobil
Daniel1900 a scris:
Eu vreau sa discut cu propietaru sa ii explic de contract daca are sau nu si daca nu sa stiu unde mai exact se face o reclamatie sa verifice daca are sau nu contract?

De regula proprietarii se cunosc intre ei. Nu va cunoasteti vecinul de sub dumneavoastra?
Cautati-l la asociatie unde ar trebui sa figureze numele lui. Pe lista de plata este tot numele proprietarului. Intrebati administratorul, presedintele, vecinii... si o sa dati de vecinul cautat.
Apoi, sigur ca daca o sa aveti o discutie cu proprietarul vecin, puteti sa-l intrebati de contract, de legalizarea acestuia, de inregistrarea la ANAF, de orice vreti dumneavoastra.
Dar vecinul dumneavoastra nu este obligat sa va dea aceste informatii.
Dar sa presupunem ca va intalniti cu vecinul si va spune ca a incheiat contract de inchiriere si l-a inregistrat la finante (va arata documentul). Si ce rezolvati cu asta?
Dar sa presupunem ca nu a incheiat contract de inchiriere. Si ce rezolvati cu asta?
Nimic. Puteti doar sa-l "stimulati" sa incheie cintract, sa-l declare le finante..
Dar zgomotul, deranjul.. tot vor ramane.

Asa ca solutia este sa sesizati poiltia ori de cate ori va deranjeaza chiriarii vecinului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2014
Adriantot, moderator
din pacate politia nu face mai nimica ,,este strigator la cer cand cineva da 24 din 24 televizorul la maxim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau ca asociatia(de locatari) sa-si faca corect treaba!ajutati-ma! noaghium noaghium Acest site e de mare ajutor,mai ales ptr. oameni comuni,ca si mine.Eu am o mare problema cu asociatia si datorita sfatului unui domn avocat,am obtinut o copie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul, administratora si presedinta betty1 betty1 Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament de 2 camere,situat la ultimul etaj 8/8 si am cateva probleme cu Administratora si Presedinta Asocietiei de ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata vecin pentru calomnie? corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu buna seara. am si eu o problema. am un vecin mai \"comunist\" de genul care traieste doar din spionajul vecinilor, fost securist cu siguranta. dar fiind mai in ... (vezi toată discuția)