AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

ElenaIonescu 
	    	Utilizator

ElenaIonescu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ElenaIonescu	                   

Buna ziua. Sunt intr-un proces civil . Am trimis Comisie Rogatorie la locul de munca al sotului. Au trecut 6 luni si inca nu am primit nici un raspuns. Cat ... (vezi toată discuția)
	                    ElenaIonescu	                   

Buna ziua. Sunt intr-un proces civil . Am trimis Comisie Rogatorie la locul de munca al sotului. Au trecut 6 luni si inca nu am primit nici un raspuns. Cat ... (vezi toată discuția)

laur2013	                   

Bună ziua,
În ce condiții se poate mari pensia de intretinere, dacă fosta soție mai are un copil 
dintr.o altă relație?
Cine poate solicita ... (vezi toată discuția)
	                    laur2013	                   

Bună ziua,
În ce condiții se poate mari pensia de intretinere, dacă fosta soție mai are un copil 
dintr.o altă relație?
Cine poate solicita ... (vezi toată discuția)

emilia.annemarie	                   

Buna ziua,va rog sa ma îndrumați in rezolvarea unei probleme privind pensia alimentara:am divorțat iar minorul mi a fost încredințat pentru creștere cu ... (vezi toată discuția)
	                    emilia.annemarie	                   

Buna ziua,va rog sa ma îndrumați in rezolvarea unei probleme privind pensia alimentara:am divorțat iar minorul mi a fost încredințat pentru creștere cu ... (vezi toată discuția)