avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Practica sau experienta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Practica sau experienta?

Buna ziua. Am si eu o intrebare....2 ani am fost in CCC, mi s-a terminat pe 1 martie... acum am gasit un loc de munca unde mi se cere experienta 6 luni. In perioada concediului am facut 8 luni de practica la o firma... mi s-ar putea lua in considerare aceste 8 luni de practica? (angajata nu am fost din cauza concediului). Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 8 Aprilie 2014
Practica este una, iar experienta este altceva.

Trebuie sa dovediti ca aveti cel putin 6 luni lucrate in acel domeniu in care va doriti sa va angajati. Dovada se face cu adeverinta de vechime eliberata de catre fostii angajatori.

Cel mai bine este sa intrebati la acel angajator , daca va primeste cu adeverinta ca ati efectuat practica in domeniu 8 luni la o societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul maternitate + ccc si contractul de munca pe perioada determinata MihaelaFT MihaelaFT Buna ziua. Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect, am gasit intr-adevar aici multe raspunsuri utile, dar acum as avea nevoie de unul putin ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Cristinaigd Cristinaigd Pot beneficia de concediul prenatal daca am 12 luni de munca dar nu la acelasi loc? (vezi toată discuția)
C pre-post natal ContSters243704 ContSters243704 am si eu o intrebare,,,eu de la 1 februarie trebuie sa intru in prenatal...dar este posibil sa nasc mai repde de termen, termenul ar fi 6 martie.... cum se ... (vezi toată discuția)