ContSters241232 
	    	Utilizator

ContSters241232 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

problema este ca proprietarul ma ameninta ca ma da in judecata pentru datorii si distrugere..neavand nici o dovada caam continuat sederea acolo in luna martie.
 Bloc Expert 
	    	Administrator imobile

Bloc Expert 
	    	Administrator imobile	    

elga50, moderator
 elga50, moderator 	
			~ final discuție ~
 mihaelasoltinschi	                   

Am inchiriat un apartament de doua camere la trei tineri proveniti din plasament avand varste cuprinse intre 21 si 22 de ani spunand ca sunt angajati. Am ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelasoltinschi	                   

Am inchiriat un apartament de doua camere la trei tineri proveniti din plasament avand varste cuprinse intre 21 si 22 de ani spunand ca sunt angajati. Am ... (vezi toată discuția)

stefaniaparju	                   

Buna ziua! De un an si jumatate stau cu chirie impreuna cu o colega de facultate intr-o garsoniera in Bucuresti. Am avut un contract de inchiriere care a ... (vezi toată discuția)
	                    stefaniaparju	                   

Buna ziua! De un an si jumatate stau cu chirie impreuna cu o colega de facultate intr-o garsoniera in Bucuresti. Am avut un contract de inchiriere care a ... (vezi toată discuția)

natka	                   

Buna ziua,
Am o mica (MARE) problema:
Anult trecut mai exact in 13.06.2007 am inchiriat o garsoniera  prin intermediul unei agentii imobiliare, in momentul ... (vezi toată discuția)
	                    natka	                   

Buna ziua,
Am o mica (MARE) problema:
Anult trecut mai exact in 13.06.2007 am inchiriat o garsoniera  prin intermediul unei agentii imobiliare, in momentul ... (vezi toată discuția)