avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere permanenta si birou de credit
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere permanenta si birou de credit

Bună ziua tuturor

Am fost în România ultimii 18 ani si am 2 intrebari . Mi-am luat permis de ședere permanentă și mi s-a alocat un număr CNP . M-am mutat recent într-o altă țară cu familia mea și aș dori să știu :

1 ) În cazul în care cineva știe ce se întâmplă cu CNP meu dacă nu-mi reînnoiesc permisul de ședere permanentă ?Il pierd? Se merita sa raman ceva de genul consultant cu jumătate de normă la o companie acolo doar pentru a nu pierde CNP ?
2 ) scorul meu de credit la birou de credit nu a fost atât de bine ; Aș dori să repar asta. Daca sunt consultant cu jumătate de normă la o companie ma va ajuta sa am un scor mai bun ? Aș dori pentru viitoare investiții .

mulțumiri

Alte discuții în legătură

Scor la birou de credit kouliscon kouliscon Scorul meu de credit la birou de credit nu a fost atât de bine ; Aș dori să repar asta. Daca sunt consultant cu jumătate de normă la o companie ma va ... (vezi toată discuția)
Divorț între un străin și cetetean roman DenisMesa DenisMesa Bună ziua. Sunt un cetetean străin, în România m-am mutat în septembrie 2013. Tot în decembrie 2013 m-am căsătorit. În acest timp am achiziționat ... (vezi toată discuția)
Cetatean non ue ms_0109 ms_0109 Un cetatean turc vrea sa infiinteze o companie in Ro si sa obtina permis de sedere permanenta.Cum procedeaza;acte necesare pentru infiinarea companiei ,acte ... (vezi toată discuția)