avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Afacere de vanzare haine pe site
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Afacere de vanzare haine pe site

Buna! Am si eu o nelamurire, una mare pentru ca pe oriunde am intrebat, nu mi s-a putut da un exemplu clar. Asadar, vreau sa imi fac un site sa comercializez haine import noi, si sa le vand de pe acel site. Intrebarea mea e : e necesar sa imi infiintez un PFA,SRL,SRL-D sa fie legala toata treaba? Este vorba despre o afacere mica, nu va fi cine stie ce venit; pot fi trasa la raspundere fiscala daca nu declar veniturile sau pot sa imi fac linistita site-ul si sa ma pun sa imi fac treaba linistita? :))
Stima celor care imi raspund. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:36, 10 Aprilie 2014
Mai devreme sau mai tarziu va cumpara si un inspector fiscal de la dvs. iar daca nu-i dati si factura pentru marfa cumparata nu va fi bine. Nu veti fi castigat pana atunci cat va trebui sa platiti dupa aceea.

Deci, recomandarea mea este sa desfasurati acest comert legal, chiar daca e de mici dimensiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert la negru Parisien Parisien Buna Ziua!Am o mica nelamurire si poate ati putea sa ma ajutati macar cu un sfat.Doresc sa cumpar diverse bunuri de la diferite societati sau persoane fizice ... (vezi toată discuția)
Vanzari pe facebook - care sunt conditiile? anka123456 anka123456 buna ziua.as avea si eu o intrebare.mi-am deschis un cont de facebook si as dori sa vand haine si altele.am vazut ca sunt o gramada de astfel de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu website Alin233 Alin233 Salut intrebarea mea suna cam asa: In ce ma pot incadra fiscal daca as dori sa cumpar un site web, si sa inchiriez spatiu in el pentru persoane interesate ... (vezi toată discuția)