avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nelamurire problema medicala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nelamurire problema medicala

M-am prezentat la camera de garda intr-o noapte ca m-am simtit rau (am facut infart miocardic),doctorul a spus ca e reumatism.Am cerut sa-mi elibereze o copie dupa fisa de observatie.In fisa scrie ca m-am prezentat la urgenta la ora 01 (ce corespunde),dar au anexat si EKG-ul.Pe ekg este ora 23.10 .Eu la ora respectiva eram acasa si dormeam.Ce ar trebui sa fac?Ma gandesc ca acest ekg nu este al meu.
Cel mai recent răspuns: pista62 , utilizator 09:26, 13 Aprilie 2014
MUltumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis bluesim bluesim Anul trecut pe 03 octombrie am facut un infart,m-am dus la spital si doctorul care era la urgenta a spus ca sunt racit,nu m-a tratat de infart.M-am dus acasa ... (vezi toată discuția)
Solutie - malpraxis medical pista62 pista62 M-am prezentat la camera de garda la spital cu tensiune mare si dureri mari in maini,doctorul a spus ca e reumatism si m-a trimis acasa.Dupa 24 de ore tot nu ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat intr-o camera de camin, am un martor ce pot face? qu1t qu1t Buna ziua, Locuiesc intr-o camera de camin si un coleg de-al meu a sarit la mine la bataie, iar eu mai eram cu prieten (banuiesc ca poate fi martor) care nu ... (vezi toată discuția)