avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma suspendata

Buna seara,
va rugam frumos sa ne ajutati daca este posibil in urmatoarea problema:
firma pe care o avem ,are activitatea suspendata;ar fi trebuit sa o redeschidem in 2013,Octombrie;intre timp,am platit toate datoriile pe firma restante(datorii la buget,restante TVA,tot);pe firma avem trecuta si masina;aceasta masina am dori sa o vindem de pe persoana juridica pe persoana fizica;am vrea sa stim,daca exista vreo posibilitate,sa o vindem,fara a mai redeschide firma si sa facem intreg dosarul la ORC.
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2014
Cristianhurezan, utilizator

Alte discuții în legătură

Lichidare firma cu active un teren cu constructii toby_maht toby_maht Buna ziua! Avem o firma, SRL< cu activitate suspendata, firma nu are niciun fel de datorii la bugetul de stat sau fata de alte persoane, ca active avem un ... (vezi toată discuția)
Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Somatie plata telefon mobil Victoriagheorghe Victoriagheorghe Buna seara, Am urmatoarea situatie: In luna Iulie am depus documentele de radiere a unei societati ce nu a avut activitate, decizia de radiere finala a ... (vezi toată discuția)