avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie plata Telefon mobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie plata Telefon mobil

Buna seara,

Am urmatoarea situatie:

In luna Iulie am depus documentele de radiere a unei societati ce nu a avut activitate, decizia de radiere finala a foest eliberata de catre ORC in data de 26 octombrie;
am fost in luna septembrie la compania de telefonie mobila sa anunt ca urmeaza a fi radiata societatea si ca as fi interesata sa radiez contractul ( pe persoana juridica) si sa il preiau ca persoana fizica. Mi s-a spus ca nu se poate.
In luna octombrie( dupa ce le-am prezentat decizia finala si mi-au dat numar de inregistrare a documentelor de radiere) mi s-a spus ca se poate dar ca eu, ( persoana fizica trebuie sa achit toate datoriile companiei de la care preiau numarul) = ( costul de reziliere cu 8 luni inainte de expirare a contractului de 24 de luni, fiind 500 euro).
Am refuzat sa il preiau si achit suma de reziliere.
Azi am primit e-mail de la o firma de recuperare, prin care ma instiinteaza ca trebuie sa imi achit datoria catre aceasta societate de telefonie mobila.

Va rog sa ma sfatuiti ce anume ar trebui sa fac in acest caz?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Victoriagheorghe , utilizator 18:43, 19 Decembrie 2015
Buna seara,
Nimic. Daca firma dvs este radiata, soc de telefonie sau cei de la soc de recuperare nu mai pot emite facturi pe firma dvs. Practic ei ar fi trebuit sa emita acea factura cu suma de reziliere anterior lichidarii societatii, pentru a-i putea incasa.
Firma de recuperari v-a contactat doar telefonic? Dumneavoastra sunteti administratorul societatii? Societatea este in prezent radiata?
Buna seara,
Firma de recuperare mi-au transmis un e-mail (pe adresa personala, nu a societatii radiate), prin care mi se aduce la cunostinta ca sunt imputerniciti de catre soc de telefonie sa recupereze datoriile firmei radiate catre soc de telefonie.
Da, eu am fost administratorul societatii.
Firma a avut activitatea suspendata de anul trecut ( deoarece nu a avut activitate nici macar o zi) si in octombrie anul acesta au iesit actele finale de radiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie abonament telefonie / datorii - firma dizolvata, urmeaza radiere off_ro off_ro Firma a solicitat dizolvarea, decizia a iesit pe 22 septembrie. In jur de 22 octombrie se va incepe si procesul de radiere, nu exista probleme cu statul, deci ... (vezi toată discuția)
Acces informatii contract reziliat kristinikanasa kristinikanasa Buna ziua, Din motive numai de ei stiute, mi s-a reziliat contractul cu o companie telefonie mobila, ultima factura fiindu-mi emisa pe 5 Mai 2009. Am tot ... (vezi toată discuția)
Radiere firma eu1961 eu1961 am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)