avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Instiintare Slovacia primita in Romania
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Instiintare Slovacia primita in Romania

Buna ziua,
Azi am primit un plic..ciudat zic eu, din strainatate.
Am depus in Romania pentru o marca. Au trecut cele 3 luni si nu am platit taxa de examinare. Dupa acest termen am primit un plic cu un formular in limba romana emis in Slovacia de la IPTS-Resgister precum cu o suma dubla, in euro de plata. Stau nedumerita si nu inteleg ce treaba are marca mea depusa in Romania cu instiintarea primita din Slovacia, in romana....

Alte discuții în legătură

Firma inactiva rafanadal rafanadal buna ziua sotul meu detine un atelier ce produce incaltaminte sia depus toate taxele la zi,nu am avut nici un fel de problema la anaf anul trecut un client ... (vezi toată discuția)
Aviz de refuz provizoriu la inregistrarea unei marci, ce trebuie facut? mjuovy mjuovy Buna ziua, Am depus o cerere pentru inregistrarea unei marci si dupa examinare am primit un Aviz de refuz provizoriu mentionez ca marca mea este ... (vezi toată discuția)
Celule stem eleonorat2008 eleonorat2008 Buna, in feb 2014 am incheiat un contract de depozitare celule stem cu Cord Blood Center Romania, ulterior a intrat in insolventa. In noiembrie am primit prin ... (vezi toată discuția)