avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ancheta interna serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ancheta interna serviciu

buna seara sunt angajat la o firma de curierat si acuma cateva zile a avut loc 4 spargeri pe timpul transportului , eu sunt incarcatorul masini sparte si directorul firmei a cerut la toti angajati sa mearga la testul poligraf , un coleg de al meu a fost nevinovat si a iesit negativ la testul poligraf a fost demis si la cateva zile i sa anulat demisia . eu personal nu inteleg dc nu a cerut sa ancheteze cazul cei de la politie . as mai dori sa stiu daca i pot da in judecata pt calomnie si santaj pt ca mi-au zis ca daca refuz sa ma duc la testul poligraf ramne sa ne despartim adica sa ma dea afara
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 13 Aprilie 2014
Trebuia sa faceti plangerea penala inainte de a fi supus testului poligraf, chiar daca aceasta se efectueaza intr-un anumit termen.

Totusi, in cazul in care va decideti sa promovati o astfel de actiune, va trebui sa avezi si dovezi care sa sustina cele afirmate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)
Te pot chema la sectie prin telefon ? radulicsandru radulicsandru Buna ziua.Prietenei mele i-a fost sparta locuinta Am fost la politie,am dat amprentele,declaratii si chiar le-am spus ca accept si testul poligraf stiindu-ma ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept- testare la poligraf MadaC23 MadaC23 Buna ziua! As dori dacă se poate sa ma ajutați cu un sfat! In urma cu 2ani jumătate, soțul meu lucra la compania Mc Donalds , intr-o zi era pe drive, a ... (vezi toată discuția)