avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescrierea datoriilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescrierea datoriilor

Buna, am o datorie catre un IFN care era scadent in 2010, vreau sa stiu daca datoria respectiva se prescrie, din moment ce de atunci nu am primit nici o instiintare sau notificare, doar acum m-a sunat cineva de la o firma de recuperare
Cel mai recent răspuns: BStefan61 , utilizator 13:06, 14 Aprilie 2014
va multumesc tuturor pentru sfaturile utile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rau platnic ,categoria l kike kike buna ziua, In 2004 am obtinut un card de cumparaturi cu suma de 450 ron de la o banca care nu mai este pe piata,sau ma rog ,a preluat-o alta ... (vezi toată discuția)
Prescripþie cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Care este termenul de prescriere a unei hotărâri judecătoresti care nu a fost pusă în executare 3 ani de la data pronunţării.Reclamantul nu a mers mai ... (vezi toată discuția)
Poprire kruk roox_me roox_me Buna seara, Din nou am o dilema, si sunt sigura ca ma veti ajuta. In 2006 fratele meu a facut un credit pentru nevoi personale la Raiff. A achitat ce a ... (vezi toată discuția)