avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Completare declaratia 100
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Completare declaratia 100

Daca impozitul e de cativa lei(de exemplu 4-6 lei pe trimestru) in declaratie se trece aceasta valoare sau 0?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:28, 14 Aprilie 2014
Dvs.puneti egalitate intre zero lei si 4-6 lei?Binenteles ca declarati atat cat va iese chiar si 4-6 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 101 Doina B Doina B Buna ziua! 1) In cazul in care o societate a inregistrat impozit pe profit la fiecare trimestru in anul 2011 dar a declarat 0 de fiecare data in declaratia ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100 trim 4 depusa pe 0 ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Este gresit daca am depus declaratia 100 pe 0 la trim 4 in conditiile in care in primele 3 trim s-a platit impozit minim, iar trim 4 a fost ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit profit trim.iii cateldestept cateldestept La nivelul trim.II am calculat si platit Ip=11352 lei La nivelul trim.III am calculat Ip=5228 lei, deci Ip datorat=5528-11352=-6124 lei Fac nota contabila ... (vezi toată discuția)