1. am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendare pentru inselaciune
( condamnarea definitiva s-a facut in feb 2012 pt fapta din 2002 )
2. am fost condamnat la 4 ani cu suspendare sub supraveghere pt trafic de droguri
( condamnarea definitiva s-a facut in mai 2010 pentru fapata din 2008
3. in feb 2012 curtea de apel a mentinut decizia judecatoriei si anume aceea ca prin contopire se retine pedeapsa de 4 ani cu executare ( fara sporuri) si 2 ani incercare
4. in aprilie 2012 am ajuns in sua in urma unei cereri de extradare unde ma aflu si in prezent
5 avocatul m-a informat ca este foarte posibil ca la inceputul lunii mai a.c. sa primesc o decizie de time served ( pedeapsa executata integral) si voi fi trimis in tara cu toate caracterizarile si diplomele cursurilor absolvite aici
6. am plecat in aprilie 2012 cu titlul de imprumutat si stiu ca ceea ce execut aici constituie executat si in tara
7. in 18 aprilie ar fi executate 2/3 din cele 48 luni pe care le aveam de executat
( iau in calcul cele 2 perioade de arest preventiv la cele 2 infractiuni, perioada de arest preventiv in vederea extradarii si ceea ce am executat aici )
intrebari:
a) daca de aici plec fara a mai ramane ceva de executat, pot sa apelez la contestatie la executare si nu la contopire ?
b) daca se solicita totusi o contopire a celor 3 pedepse, la care cod ar fi bine sa apelez ?