avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate pe trei ani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate pe trei ani

Buna ziua .
datorita impozitului forfetar ma vad nevoita sa suspend activitatea firmei. Vreau sa va intreb daca are vreo influenta acest lucru asupra societatii de leasing de la care am luat masina , in sensul ca eu vreau sa platesc in continuare ratele chiar daca firma va fi suspendata. poate societatea de leasing sa imi ia masina?
Va multumesc.
M-am uitat in actul constitutiv, si, da, exista acest paragraf unde scrie ca se transmit partile sociale ...Problema e ca succesorii refuza sa faca actul aditional la succesiunea deja facuta cu toate ca m-am angajat sa platesc cheltuielile notariale.
Ce pot sa fac?
Multumesc mult!
m_nitu a scris:

Dar daca mut contractul de leasing pe persoana fizica?
Cei de la firma de leasing mi-au spus ca atata timp cat le platesc ratele nu-i intereseaza...

va rog daca se poate aveti un raspuns ?
dac mut leasingul pe persoana fizica atunci cum se vor inchide conturile 167, 8036 si 8051?
Va rog sa ma ajutati sa gasesc o cale optima .
Va multumesc.
Puteti cere dizolvarea firmei formuland o cerere la Tribunalul teritorial.
m_nitu a scris:

m_nitu a scris:

Dar daca mut contractul de leasing pe persoana fizica?
Cei de la firma de leasing mi-au spus ca atata timp cat le platesc ratele nu-i intereseaza...

va rog daca se poate aveti un raspuns ?
dac mut leasingul pe persoana fizica atunci cum se vor inchide conturile 167, 8036 si 8051?
Va rog sa ma ajutati sa gasesc o cale optima .
Va multumesc.

In cazul dumneavoastra va trebui sa treceti contractul de leasing pe persoana fizica, altfel firma de leasing va factura tot pe societate urmand ca dumneavoastra sa inregistrati aceste facturi in contabilitate.
florinturlete a scris:
In cazul dumneavoastra va trebui sa treceti contractul de leasing pe persoana fizica, altfel firma de leasing va factura tot pe societate urmand ca dumneavoastra sa inregistrati aceste facturi in contabilitate.

am vorbit cu cineva de la firma de leasing intre timp si nu pot trece pe persoana fizica deoarece nu am venitul necesar . In cazul acesta avand firma suspendata mai pot inregistra facturi/plati?
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2009
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar cu orice pret? normele unde sunt? wishlist wishlist Buna ziua! Daca detin un leasing, firma nu mai produce de vreo 6-8 luni nimic, anul trecut am platit impozit pe venit 2,5% si de la 1 ian 2009 am decis sa ... (vezi toată discuția)
Se reevalueaza si dobanda dintr-un ctr. leasing financiar in cont extrabilantier? vioviod vioviod Extrabilantier inregistrez un leasing auto financiar: 8036=891 valoarea ratelor de leasing 8051=891 valoarea dobanzii de plata din contractul de ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar xinom xinom 4m un leasing financiar pentru un autoturism. Scadentarul cuprinde: col.1 - rata leasing= 272.93 euro; col.2 - capital=192.69 euro; col.3 - ... (vezi toată discuția)