Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane	    

Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

crimson 
	    	Utilizator

crimson 
	    	Utilizator	    

adela65 
	    	Utilizator

adela65 
	    	Utilizator	    

Rih85 
	    	Utilizator

Rih85 
	    	Utilizator	    

Art.268 din Codul muncii prevede sanctiunea nulitatii absolute pentru neindacarea instantei coimpetente de solutionare a eventualei contestatii. Art.74 din acelasi cod care prives te decizia de concediere pentru motive neimputabile salariatului se coroboreaza cu art. 268 lit. e si f., in privinta termenului de contestare si a instantei competente. Contestati decizia si aveti reale sanse
 zulu	                   

Buna ziua.
Am fost concediat in baza art 65 CM pt motive ce nu tin de persoana angajatului, iar in decizia de concediere se mentioneaza ca pot sa contest ... (vezi toată discuția)
	                    zulu	                   

Buna ziua.
Am fost concediat in baza art 65 CM pt motive ce nu tin de persoana angajatului, iar in decizia de concediere se mentioneaza ca pot sa contest ... (vezi toată discuția)

crisadi	                   

buna ziua
Va rog, daca ma puteti ajuta cu legea in care este mentionat ca angajatul poate face contestatie la decizia de concediere in 30 de zile la ... (vezi toată discuția)
	                    crisadi	                   

buna ziua
Va rog, daca ma puteti ajuta cu legea in care este mentionat ca angajatul poate face contestatie la decizia de concediere in 30 de zile la ... (vezi toată discuția)

plimbarici	                   

Buna ziua,
In luna ianuarie ca urmarea a majorarilor de 25% am primit un ordin prin care mi s-a majorat salariul de baza in care am constatat calcularea ... (vezi toată discuția)
	                    plimbarici	                   

Buna ziua,
In luna ianuarie ca urmarea a majorarilor de 25% am primit un ordin prin care mi s-a majorat salariul de baza in care am constatat calcularea ... (vezi toată discuția)