avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul despagubiri salariale pentru reintegrare la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul despagubiri salariale pentru reintegrare la locul de munca

Buna ziua,

Ma intereseaza un model de calcul al despagubirilor salariale care se acorda angajatului la reintegrarea sa la vechiul loc de munca, ca urmare a unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile care a anulat o decizie de concediere din trecut.

Textul hotararii judecatoresti specifica, printre altele "obliga intimata la plata unei despagubiri egala cu salariile indexate, majorate si actualizate si a tuturor drepturilor de care ar fi beneficiat de la data concedierii pana la data efectivei reintegrari"

Prin urmare, angajatul va trebui sa primeasca:
a) toate drepturile salariale de la data concedierii pana la data reintegrarii
b) dobanda BNR (?) calculata pentru pct a)
c) ajustarea cu indicele de inflatie (?) a sumei de la pct a)
d) alte drepturi salariale, ce s-ar fi cuvenit, daca pot fi identificate.

Ma intereseaza un model de calcul pentru aceste despagubiri. Are cineva un model, pe care sa incerc sa introduc doar salariul net si perioadele (concedierea si reintegrarea) ?

De asemenea, ma intereseaza daca trebuie compensate si celelalte drepturi ne-banesti care se acorda angajatilor:
-tichetele de masa;
-card de sanatate intr-o retea medicala;

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce fel de dobanda se aplica drepturilor salariale ca urmare a reintegrarii unui fost salariat? Raluca - Elena Stefan Raluca - Elena Stefan 1. Ce fel de dobanda trebuie aplicata unor drepturi salariale care trebuie acordate din urma, ca urmare a unui fost salariat care trebuie reintegrat in munca? ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti -reintegrare popescu marcela popescu marcela Buna ziua, In urma reintegrarii pe vechiul loc de munca un salariat a beneficiat de acordarea drepturilor banesti. Dar in perioada concedierii -reintegrarii ... (vezi toată discuția)
Care este procedura dupa castigarea de catre un angajat a unui litigiu de munca? Svart Svart De scurt timp am obtinut la Curtea de Apel o hotarare irevocabila in care s-a constatat concedierea abuziva, nulitatea deciziei prin care am fost concediat ... (vezi toată discuția)