avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drept orar transport
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drept orar transport

am si eu o intrebare: Pentru a folosi datele din orarul RAT in cadrul unei reviste destinate publicului larg este necesar acordul companiei de transporturi? mentionez ca nu se va folosi sigla sau modelul orarului companiei, ci doar datele.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 3 Mai 2009
Nu cred ca este necesar acordul RAT pentru a publica aceste date , intrucat ele sunt deja publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare drepturi de autor revistă științifică cristingh cristingh Bună ziua, Aș dori să vă expun o situație și să mă ajutați, dacă este posibil, cu indicarea unor norme juridice care o reglementează, dacă se ... (vezi toată discuția)
Folosirea pozelor in care apar siglele altor companii LNicoleta LNicoleta Buna ziua, Compania noastra are pe site-ul de prezentare mai multe poze proprii ( facute personal) . Fiind in domeniul activitatii conexe transporturilor in ... (vezi toată discuția)
Sigla unui proiect folosit in prezentari ca si referinta spineanuc spineanuc Urmatoarea speta: O firma de arhitectura lucreaza la proiecte proprii insa si prin colaborari cu alte companii. Aceasta firma de arhitectura isi adauga in ... (vezi toată discuția)