george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator 	
			 Ilie Stanica 
	    	Consultant fiscal

Ilie Stanica 
	    	Consultant fiscal	    

vs99teo 
	    	Utilizator

vs99teo 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 v_florina	                   

Buna ziua,
La mijlocul acesti an am infiintat un PFA pe care am declarat veniturile aferente. Din cauza unor schimbari, nu am mai incasat veniturile ... (vezi toată discuția)
	                    v_florina	                   

Buna ziua,
La mijlocul acesti an am infiintat un PFA pe care am declarat veniturile aferente. Din cauza unor schimbari, nu am mai incasat veniturile ... (vezi toată discuția)

androceul1948	                   

Buna ziua,
PFA ,am contract de colaborare,ce declaratie depun la fisc,si ce impozite platesc ca angajat.Impozitul pe venit ,sanatate ,somaj sunt retinute la ... (vezi toată discuția)
	                    androceul1948	                   

Buna ziua,
PFA ,am contract de colaborare,ce declaratie depun la fisc,si ce impozite platesc ca angajat.Impozitul pe venit ,sanatate ,somaj sunt retinute la ... (vezi toată discuția)

indii	                   

Daca inchiriez apartamentul meu proprietate personala unei alte persoane pe o perioada de 17 ani si Finantele imi emit decizia de plati anticipate pentru anul ... (vezi toată discuția)
	                    indii	                   

Daca inchiriez apartamentul meu proprietate personala unei alte persoane pe o perioada de 17 ani si Finantele imi emit decizia de plati anticipate pentru anul ... (vezi toată discuția)