Fac acum un website pentru blocul in care locuiesc. As vrea sa public numele, e mailul si telefoanele presedintei, membrilor de comitet ale asociatiei de proprietari, ale administratorului.
Pentru oamenii din bloc, sa stie unde sa se adreseze in caz ca au nevoie.
Ele se afiseaza oricum la avizier si ma gandesc ca, daca apar in actele depuse la judecatorie, nu ar trebui sa fie informatie altfel decit publica.
Ce spuneti?
La ce ma expun in cazul in care pun aceste informatii pe internet?
Eu sunt presedinte de asociatie si avem pagina de net de aproape 2 ani.
turnozana.googlepages.com
Sunt si avocat printre altele.
Toate informatiile din liste sunt deja publice prin afisarea la bloc.
Totusi, nu publica cnp-ul persoanelor.
Initiativa mea a fost laudata de toata lumea, inclusiv de Primarie.
Mi-au multumit si cei 20% din proprietari care sunt in Italia si vor sa isi verifice chiriasii.
Buna ziua,
Nu stiu ce ne facem cu protectia datelor personale. Azi am fost la Banca X sa intreb de ce imi trimit atat de des oferte cu servicii bancare,pe mail... total 50-60, in cateva luni si cum as face sa devin clientul lor, pt. ca datele pe internet nu le trimit. Doream un card. Am aflat ca bancile nu trimit asa ceva. Pe scurt, sunt pustii nostri cei destepti, hackeri care daca nu ar avea ceva rezultate nu s-ar mai ocupa. Politia mai prinde din ei dar...trebuie sa ne pazin singuri. Fiecare locatar poate avea in casa un batran, un copil, care raspunde la telefon si cine stie, sunt foarte smecheri si ii pot duce cu vorba si afla date pe care le pot folosi. Este a doua "banca", prima m-a contactat telefonic ( dau anunturi in ziar, de unde a luat numarul...venea la mine in 2 ore!), culmea, chiar cand plecam la acea banca sa fac operatiuni. Cu cat omul este mai cinstit, cu atat este mai naiv, pentru ca ii considera pe ceilalti cum este el insusi. Imi cer scuze, nu tin lectii dar daca unui singur om ii foloseste acest mesaj, eu ma bucur.