Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Care sunt pasii necesari pt. a evacua chiriasul rau platnic...?
 Get0dac 
	    	Utilizator

Get0dac 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 biliargiul	                   

Buna ziua. Anul trecut am dat imprumut unei doamne suma de 32000e, am facut un contract de imprumut cu garantie ipotecara, garantia fiind o garsoniera. Doamna ... (vezi toată discuția)
	                    biliargiul	                   

Buna ziua. Anul trecut am dat imprumut unei doamne suma de 32000e, am facut un contract de imprumut cu garantie ipotecara, garantia fiind o garsoniera. Doamna ... (vezi toată discuția)

uncetatean	                   

Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și face și dezastru și este trecut de 1 Decembrie, cum îl dai afara? (vezi toată discuția)
	                    uncetatean	                   

Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și face și dezastru și este trecut de 1 Decembrie, cum îl dai afara? (vezi toată discuția)

DS_13	                   

Va rog sa-mi spuneti care este procedura legala prin care pot evacua un chirias dintr-o locuinta situata intr-un imobil administrat de Consiliul Local. ... (vezi toată discuția)
	                    DS_13	                   

Va rog sa-mi spuneti care este procedura legala prin care pot evacua un chirias dintr-o locuinta situata intr-un imobil administrat de Consiliul Local. ... (vezi toată discuția)