avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie in anulare dupa revizuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie in anulare dupa revizuire

Se poate face contestatie in anulare dupa ce revizuirea recursului a fost respinsa?
Contestatia in anulare se exercita in conditiile art. 503 c.pr.civ. in termen de 15 zile de la comunicare dar nu mai tarziu de un an de la data ramanerii definitive . Daca ati exercitat calea de atac revizuirea ,nu mai sunteti in termen pentru a depune contestatie iar motivele le puteati expune in calea de atac folosita .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac impotriva hotararii litigii_munca litigii_munca As dori sa stiu care sunt caile de atac la hotararea pronuntata in cererea de apel formulata in cazul unui litigiu de munca. In ce articole legislative se ... (vezi toată discuția)
Revizuire concomitent cu apel? aidu aidu Am formulat apel in luna mai. In luna iunie a survenit un motiv de revizuire a hotararii deja apelate. Evident ca nu a avut timp sa se judece apelul intre ... (vezi toată discuția)
In litigiile de munca se poate solicita reexaminarea daca hotararea pronuntat in apel este total opusa celei pronuntata in fond? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca intr-un litigiu de munca s-a pronuntat la fond o sentinta prin care s-a respins actiunea reclamantului in intregime iar ... (vezi toată discuția)