avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare auto

va rog sa ma ajutati cu o problema in timpu casatoriei am cumparat o masina impreuna cu sotia mea dupa un timp am divortat de comuna accord la primarie masina a ramas la mine eu pot sa o vand fara ea
daca e pe numele dvs in acte, da, o puteti vinde.
Daca bunul mobil se afla in evidenta pe rolul dv fiscal,aveti dreptul sa o instrainati
Sotia nu vrea si ea o parte? Cat a trecut de la divort?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto proprietar decedat denisa13 denisa13 Buna seara Eu si sotul meu in noiembrie 2014 din economiile noastre am cumparat o masina pe care am trecut-o pe numele tatalui sotului(pensionar). Pe data de ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidenta a masini de la primarie Candel Candel Am cumparat recent o masina ,am avut accident ,am primit dauna totala la masina si am ramas cu masina acasa ,ca sa pot sa iau bani pe dauna totala ,a trebuit ... (vezi toată discuția)
Contract de mana ady_dary80 ady_dary80 Nu stiu daca este valabil si de aceea vreau sa va intreb urmatorul fapt. Am vandut o masina prin contract de vanzare cumparare de mana in 2 exemplare intre ... (vezi toată discuția)