avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probleme juridice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probleme juridice

rog sa aveti amabilitatea de a ma ajutati la urmatoarele intrebari:
-la ce articol din legea comerciala se incadreaza o firma ce nu-si respecta angajamentul contractual?
-la o pronuntare de fond, se poate face recurs numai pentru micsorarea onorariului perceput de avocatul paratului considerat nevinovat ? Ce articol din cpc prevede acest lucru?
-se poate cere in recurs ca avocatul sa prezinte probe ca onorariul a fost incasat de la client si nu de la o asociatie de proprietari?
- cererea de recurs trebuie insotita de dosarul in speta?
multumesc.

Alte discuții în legătură

Recurs la o cerere de renuntare la falimentul unui srlr iarina_73 iarina_73 Buna seara! As avea o intrebare. Am facut o cerere de renuntare la o actiune de CERERE DESCHIDERE FALIMENT IMPOTRIVA UNEI SOCIETATI COMERCIALE. Azi mi-a ... (vezi toată discuția)
Cand se incheie executarea silitã? bufa bufa Cind se consideră incheiată executarea silită ?Atunci când se cere Întoarcerea executării silite inseamnă o continuare a acțiunii executării ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul va rog sa mă ajutați cu o speță: in ... jacquelline jacquelline Probleme cu avocatul Va rog sa mă ajutați cu o speță: in urma cu 2 ani am formulat o acțiune în instanță. Am semnat cu un avocat un contract de ... (vezi toată discuția)