avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obligatie plata asigurari medicale din urma
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obligatie plata asigurari medicale din urma

Sotul meu a fost la med de fam pt consult si i s a spus ca nu poate sa primeasca reteta compensata, ba mai mult ca treb sa mearga la Casa de asigurari de sanatate sa plateasca din urma, lunile in care nu a lucrat si nu a fost in somaj,i s a mai spus ca degeaba lucreaza in prezent si plateste patronul asigurarile ca o sa apara ca neasigurat
Eu in prezent sint in cc copil si am fost recent internata la urgente si operata dar nu mi s a cerut sa platesc nimic
Daca imi puteti spune daca este legala aceasta cerere de plata din urma si daca intradevar degeaba este platita asigurarea in prezent
Cel mai recent răspuns: vivi23ro , utilizator 11:24, 25 Aprilie 2014
multumesc mult de sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire bibi14 bibi14 Buna ziua, Am o mare dilema. Am lucrat de pe 8 ianuarie pana pe 18 februarie, cand mi.-am dat demisia. Am fost saptamana trecuta la CAS Iasi si apaream ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare cass angi25 angi25 Buna ziua, o persoana a lucrat la o firma peste 5 ani, dar, a avut o intrerupere de 10 luni (perioada 2011-2012); din 2012 si pana in prezent este angajata ... (vezi toată discuția)
Contributia asig.sanatate genni genni Buna ziua. Cine ma poate ajuta in urm.caz? Un coleg de-al meu este angajat la firma unde lucreaza din august 2012, iar sotia lui este coasigurata intrucat nu ... (vezi toată discuția)