avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit citatie sa ma prezint in celalalt capat la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit citatie sa ma prezint in celalalt capat la tarii help

buna ziua, sunt nou pe acest forum si am nevoie de un raspuns/sfat, in urma cu o zi am primit o citatie, in calitate de suspect, intru-un dosar penal, sa ma prezint la politia Falticeni jud. Suceava pentru interogare/audiere, problema este ca eu locuiesc in celalalt capat al tarii. Am sunat pe nr. de telefon de pe citatie si am incercat sa-i explic domnului politist ca nu am posibilitatea sa ajung acolo din cauza ca eu locuiesc la celalalt capat al tarii si sa faca cumva sa ma interogheze in judetul unde locuiesc (acum 4-5 luni am mai fost chemat sa dau o declaratie dar in judetul unde locuiesc ...la care m-am prezentat si am dat-o), dar el nu prea a vrut sa ma asculte si mia zis ca poate maxim sa intarzie data la care sa ma prezint, iar din cauza serviciului si situatiei materiale, nu ma pot prezenta ......ce as putea face...s-au ce se poate intampla? am fost la sediul politiei unde locuiesc sa le cer un sfat si mi-au zis ca nu au ce sa imi faca decat sa ma prezint.....trebuie sa existe o solutie
solutia e sa nu va duceti si dupa aceea sa asteptati politia sa vina acasa dupa dumneavoastra sa execute mandatul de aducere.dupa aceea veti merge cu ei, dar in duba nu cu masina personala/trenul :)
Dosarul isi urmeaza cursul si daca nu va prezentati, puteti fi chiar si condamnat in lipsa, acum dva apreciati daca e cazul sa va aparati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala drasim drasim Buna ziua! Sunt citat intr-un dosar penal, pe economic,disjuns,in 4 judete la departare foarte mare,peste 600 km fiecare Posibilitatile mele financiare sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o nedumerire, a primit o instiintare cu art 260 ... zvanra zvanra Buna Ziua! Am o nedumerire, a primit o instiintare cu art 260 cum ca trebuie sa ma prezint pe 14.06.2021 la sediul DIICOT in legatura cu dosarul meu care ... (vezi toată discuția)
Somaj, prima incadrare absolventi medicina2009 anna-maria suciu anna-maria suciu buna seara!am si eu o nelamurire si asi vrea daca se poate sa-mi raspunde-ti,va rog!am terminat facultatea de medicina, promotia 2009 in iasi, in ... (vezi toată discuția)