avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Evitare/Recuperare Timbru verde
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Evitare/Recuperare Timbru verde

Buna ziua!As dori si eu sa aflu daca exista o metoda prin care sa evit plata taxei de timbru verde pentru autovehicule sau daca o platesc sa existe o metoda prin care sa o recuperez.
Din cate am citit pe internet taxa a fost declarata non constitutionala de catre curtea europeana.De asemenea un cunoscut mi-a spus ca aceasta poate sa fie atacata in instanta dar guvernul nu mai lasa sa se deschida procese pentru aceasta procedura.
Informatiile nu sunt luate de la niste persoane care sa lucreze in domeniu si de aceea as vrea sa aflu parerea unei persoane mai bine informata si eventual care lucreaza in domeniu.
P.S:Precizez ca este vorba de noua taxa instituita de guvern(timbru verde) nu de aceea din 2007 de prima inmatriculare.
Multumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
AdrianGab, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa timbru mediu ecowaterproiect ecowaterproiect Am o nelamurire Daca sunt in proces si momentan am inscris masina cu numere negre si certificat pe care scrie ca este inmatriculata masina provizoriu pana la ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto pt persoana cu handicap mosuxl mosuxl Buna ziua, Astazi am fost la 4 institutii ale statului ( RAR, TREZORERIE,ANAF,TAXE SI IMPOZITE ) – niciunde nu am reusit sa aflu informatiile ... (vezi toată discuția)
Actiunile avand ca obiect restituirea taxei auto/inmatricularea vehiculelor fara plata taxei sunt admisibile Roland Mindrila Roland Mindrila In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 1 din 3 ianuarie 2012, a fost publicata Decizia ICCJ nr. 24 din 14 noiembrie 2011 (Decizia 24/2011) privind ... (vezi toată discuția)