avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare auto-reparatie cumparator
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare auto-reparatie cumparator

Buna ziua, am uramtoarea speta, un autovehicul asigurat cu casco este vandut la o data x, ulterior unul din angajatii societatii cumparatoare deschide un dosar de daune pe asigurarea vanzatorului pentru un eveniment produs dupa ce autoturismul fusese vandut, dar declara ca auto ar fi proprietatea vaznatorului (schimbarea nu fusese operata in talonul autoturismului). acum societatea asiguratoare se indreapta impotriva mea, pentru a achita inca o rata din casco, asa cum se prevede in cazul i n care s-ar produce un eveniment in ultim a perioada a asigurarii. Pot introduce cumparatorul in cauza deschisa de asigurator pentru a-l obliga pe el sa plateasca rata solicitata?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen2014 , utilizator 13:29, 28 Aprilie 2014
va multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco littleg littleg Buna ziua, Sunt nou pe acest forum si va scriu pt a imi acorda un sfat in ceea ce priveste o polita Casco. Situatia se prezinta in felul urmator, anul trecut ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru o dauna desi am polita rca ionut1919 ionut1919 pot fi dat in judecata pt o dauna desi am polita rca ? am fost sunat de cel pe care l-am tamponat acum cateva luni si mi-a zis ca vrea sa recupereze dauna de ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare-reparatie autoturism dacmoto dacmoto Buna ziua, Am calitatea de debitor in Somatie de plata. Am fost dat in judecata de firma de reparatii la care am mers cu autoturismul. Am avut CASCO, proces ... (vezi toată discuția)