avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa - tabel preliminar de creante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa - tabel preliminar de creante

Buna ziua,
Am primit de la Aministratorul judiciar un Raport cu punctul de vedere al lichidatorului cu privire la contestatiile privind tabelul preliminar de creante. in calitate de creditor am depus cerere de inscriere in tabel si contestatie .
Nu mi-a fost comunicata notificarea de deschidere a procedurii la un nr.valid de fax si va rog sa imi spuneti.... cum sa denumesc documentul prin care sa raspund Raportului admin.judiciar ??!

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 11:29, 28 Aprilie 2014
Ati putea sa le numiti concluzii scrise si sa le depuneti la termenul la care se vor judeca contestatiile la tabelul preliminar.
Probabil ca administratorul si-a exprimat un punct de vedere c.p la contestatia formulata de dvs.
La termenul pentru solutionarea contestatiei instanta va analiza tabelul, raportul administratorului, contestatia dvs. si va admite sau va respinge contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Tabelul preliminar al creditorilor v_florina v_florina Buna ziua, In afara de buletinul procedurilor de insolventa (pt care nu detin abonament), unde se mai publica tabelul preliminar al creditorilor? Am ... (vezi toată discuția)
Contestatie tabel preliminar otilia13 otilia13 Buna ziua! Am depus o declaratie de creanta in termen la tribunalul comercial stand linistita ca se admite cererea fiind vorba de o creanta certa, lichida si ... (vezi toată discuția)