avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Accize
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Accize

Buna seara.As dori sa stiu ce accize are uleiul de masline si ce taxe are,avand in vedere ca il cumperi de la producator cu 3 euro litrul(13,5lei)si pe rafturile marketelor este 8,5 euro sticla de 750 de ml.Doresc aceasta informatie deoarece intentionez sa deschid un magazin ce dellicatesen si printre produsele pe care le voi avea este si uleiul de masline cat si masline aduse din Grecia,fara intrmediari,direct din Creta de la producator si ma sperie pretul exorbitant din marketele romanesti.

Alte discuții în legătură

Daca am un srl si doresc sa aduc marfa din grecia (ulei,masline,bere,etc) trebuiesc aprobari suplimentare de la autorităti (adica mai sunt unele produse cotingentate ?) johnnyredlabel johnnyredlabel Intentionez sa deschid un mic market cu produse aduse din Grecia (pe modelul grecesc).Vin,bere,ulei,maslin,eventual branza Feta (ambalata) ,dulciuri,etc. Stiu ... (vezi toată discuția)
Probleme fiscalitate- pa Luy20 Luy20 Buna ziua. Nu stiu cum se caluleaza PA pentru aceste aplicatii. 1.Societatea comercială X produce şi vinde societăţii Y 150.000 sticle de coniac a 0,5 ... (vezi toată discuția)
Eroare sistem informatic magazin online imihai76 imihai76 Buna seara, Va aduc in atentie o speta cu rugamintea de a ma consilia. In data de 10.01.2015, am intrat pe site-ul unui mare magazin online din Romania si ... (vezi toată discuția)